Achterkant ballastoplegger

Transport

Onderstaand vindt u meer informatie over onze transportmiddelen. Deze transportmiddelen verhuren we met een passende trekker, eventueel uitgevoerd met een autolaadkraan. Net zoals onze hijskranen en verreikers verhuren we onze transportmiddelen alleen bemand.

Voor zeer bovenmaatse vrachten qua formaat en/of gewicht verhuren we ook platformwagens. Dankzij de losse modules kan de platformwagen op maat worden ingezet voor uw project. Verder bieden we (huif)opleggers en (uitschuifbare) semidiepladers aan. Een aantal semidiepladers zijn uitschuifbaar of voorzien van oprijkleppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

sept okt
2f0ba6c4 26a6 4f47 8bcc 879b5d9ca516

Platformwagens

Platformwagens – ook wel conventionele modulaire aslijnen genoemd – bestaan uit losse modules die op allerlei manieren gecombineerd kunnen worden. Achter elkaar, naast elkaar, of twee losse combinaties onder één lading; met een platformwagen kan het allemaal.

Hierdoor zijn platformwagens de ideale methode om zware en/of bovenmaatse vrachten te vervoeren. Deze vrachten kunnen worden geladen met een hijskraan maar de platformwagen kan met het hydraulisch veersysteem de lading zelf ook laden en neerzetten.

Semidiepladers

In tegenstelling tot opleggers hebben semidiepladers een zwanenhals en kleinere banden wat resultaat in een lage laadvloer. Dit maakt het mogelijk om hogere ladingen mee te nemen.

Ook voor langere ladingen zijn semidiepladers geschikt, diverse van onze semidiepladers zijn namelijk uitschuifbaar waardoor ook bovenmaats ladingen getransporteerd kunnen worden.

Een aantal van onze semidiepladers is uitgevoerd met oprijkleppen waardoor het mogelijk is om machines zoals rupskranen, verreikers of andere machines zelf op de semidieplader te laten rijden.

IMG 1170
nederhoff huiftrailer italie

Opleggers

Opleggers zijn hét transportmiddel voor stukgoederen en pallets. Voor langere ladingen bieden we ook uitschuifbare opleggers aan.

Daarnaast bieden we ook huifopleggers aan, hiermee kan de lading droog worden vervoerd. Ook zijn deze huifopleggers geschikt voor kortdurende opslag, bijvoorbeeld in combinatie met onze machineverhuizers bij het inhuizen van een nieuwe productielijn.

088 565 5555