Nederhoff Klaas K950 RHX opgebouwd op werf

Hoogwerkerkranen

De hoogwerkerkraan; de combinatie van een hoogwerker en hijskraan. Met deze unieke machines kan er zowel vanuit de werkbak gewerkt worden als hijswerkzaamheden worden uitgevoerd. Binnen enkele minuten kan de machinist wisselen tussen hoogwerker en hijskraan. En doordat de hoogwerkerbak op het dek mee kan worden genomen is de hoogwerkerkraan altijd inzetbaar als hoogwerker én kraan.

Verder heeft de hoogwerkerkraan een geïntegreerde jib. Hiermee kan er gemakkelijker over obstakels gewerkt worden. En omdat de hoogwerkerbak 225 graden naar links en rechts kan draaien kan de machine als hoogwerker ook aan de achterkant van een object werken.

Daarnaast is de giek van deze machines is niet van staal gemaakt maar van aluminium. Dit zorgt voor een lichtere giek waardoor er indrukwekkende hoogtes en vluchten bereikt kunnen worden. Bijkomend voordeel is dat het totaalgewicht onder de 20 ton blijft waardoor de hoogwerkerkraan ook in gebieden met gewichtsbeperkingen kan worden ingezet.

En natuurlijk kan de hoogwerkerkraan ook volledig elektrisch werken, er is alleen 63 ampère aansluiting nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

nederhoff hoogwerkerkraan
Nederhoff Klaas K950-RHX in rijstand
27.00 meter

41 meter hoogwerkerkraan

Model : Klaas K950 RHX
Capaciteit : 41,00 meter
Gieklengte : 27,00 meter
Jib : 13,78 meter
Stempelbasis(lxb) : 6,87 x 5,48 m

Hoogwerkerkranen huren bij Kraanbedrijf Nederhoff

Bij Kraanbedrijf Nederhoff streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze hoogwerkerkranen zijn goed onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze ervaren machinisten zorgen voor een veilige en efficiënte bediening van de machine, waardoor u met vertrouwen aan uw project kunt werken.

Kies voor het huren van een hoogwerkerkraan bij Kraanbedrijf Nederhoff en ontdek de voordelen van de veelzijdigheid van een hoogwerker en een hijskraan in één machine. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw project naar nieuwe hoogten tillen.

088 565 5555