De verhuizing van diverse historische voertuigen met een mobiele telescoopkraan, roterende verreiker en ander materieel

Hijskranen & verreikers

We bieden diverse type hijskranen en verreikers aan. Ieder type heeft uiteenlopende eigenschappen wat maakt dat een bepaald type kraan mogelijk beter bij uw project past. Dit is afhankelijk van onder andere de te hijsen last, de te overbruggen afstand (vlucht), de ruimte op locatie om de machine op te stellen, en het type werkzaamheden. Binnen ieder type bieden wij ook een aantal capaciteiten aan.

Al onze hijskranen en verreikers verhuren wij bemand en goed uitgerust met hijsmaterieel. Voor specifieke lasten bieden wij ook hulpmaterieel aan om de last optimaal te hijsen. Ook hier kunnen wij u over adviseren. Verder zijn onze mobiele kranen en rupskranen zijn voorzien van een lastzichtcamera waardoor de machinist optimaal zicht heeft op de last.

Staat het kraan dat u zoekt er niet tussen of weet u niet welke type machine u nodig heeft? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

hijskranen & verreikers
hijskraan

Hijskranen en verreikers huren bij Kraanbedrijf Nederhoff

Bij Kraanbedrijf Nederhoff bieden we een uitgebreid assortiment aan hijskranen en verreikers voor verhuur. Of u nu een kleine bouwplaats heeft of een grootschalig industrieel project, wij hebben de juiste machine om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze moderne en goed onderhouden kranen worden bediend door ervaren en gecertificeerde machinisten die zorgen voor veilige en efficiënte hijswerkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van zware constructies, het laden en lossen van materialen of het uitvoeren van montageklussen, wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.

Ons assortiment is zo uitgebreid omdat de verschillende type machines verschillende voor- en nadelen hebben.

Onze vloot van hijskranen bestaat onder andere uit:

Daarnaast verhuren wij ook:

Naast onze eigen kranen kunnen wij via onze vaste partners ook andere kranen voor u verzorgen. Ook kunnen wij ontheffingen, vergunningen, (water)transport Wij adviseren u graag over welke kraan het beste bij uw project. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!


088 565 5555