Het opbouwen van een 700-tons mobiele telescoopkraan op een parkeerterrein

Organisatie

Familiebedrijf

Kraanbedrijf Nederhoff is opgericht in 1949. Cees Nederhoff sr. begon destijds met één hijskraan in Gouda. Het bedrijf groeide gestaag en de vier zonen van dhr. Nederhoff kwamen bij het bedrijf werken. In 1987 droeg hij het bedrijf over aan zijn zonen en zij bouwden het bedrijf verder uit. Op 1 mei 2022 is het bedrijf overgedragen aan de derde generatie Nederhoff. Wil je meer weten over onze geschiedenis bekijk dan onze historie.

Als familiebedrijf zijn we bijzonder trots op de medewerkers die meebouwen en hebben meegebouwd aan Kraanbedrijf Nederhoff. Trots zijn we op de lange dienstverbanden, de korte lijnen binnen onze organisatie en dat iedereen elkaar nog steeds bij naam kent. Samen bouwen we verder aan Kraanbedrijf Nederhoff!

2021-overdracht-aan-derde-generatie-nederhoff
2020 wereldprimeur eerste hybride mobiele kraan ter wereld

Onze Missie

Onze missie vat samen waar we als familiebedrijf voor staan:

Kraanbedrijf Nederhoff lost met hijs- en hefwerk logistieke uitdagingen op voor een diversiteit aan klanten. Dat doen we met vakkundig en betrokken medewerkers. Zij maken gebruik van ons veelzijdige en goed uitgeruste machinepark. Waar nodig geven we deskundig en compleet advies waarbij de opdrachtgever centraal staat. Veelzijdigheid is onze kracht, veiligheid en betrouwbaarheid zitten in onze aard.

  De Kracht van Veelzijdigheid

Onze Kernwaarden

We streven als familiebedrijf de volgende vijf kernwaarden na:

Betrouwbaar: icoon van handen schudden

Betrouwbaar

Deskundig: icoon van hoofd met radertjes

Deskundig

Veelzijdig: icoon van zakmes

Veelzijdig

Veilig: icoon van reflecterend hesje en veiligheidshelm

Veilig

Oplossingsgericht: icoon van lampje met puzzelstukjes

Oplossingsgericht

Onze Visie

Onze visie vat samen waar we met Kraanbedrijf Nederhoff voor gaan. Het vormt de leidraad voor ontwikkelingen in de toekomst.

Nederhoff is het meest toonaangevende kraanbedrijf van Nederland. We lopen voorop in nieuwe ontwikkelingen en gaan altijd voor de beste service.

Onze vakkundige, betrokken medewerkers zijn onze kracht. Door voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen hebben zij de beschikking over een breed scala aan moderne middelen om iedere uitdaging met hijs- en hefwerk veilig en tijdig op te lossen. Opleidingen en trainingen zorgen ervoor dat zij deze middelen veilig kunnen toepassen. Wij werken altijd veilig.

Een 650-tons telescoopkraan hijst 100-tons vakwerkrupskraan van dieplader naar werkplek
Een 650-tons telescoopkraan hijst 100-tons vakwerkrupskraan van dieplader naar werkplek
mei juni

Als familiebedrijf geloven we in de kracht van samenwerken met onze mensen en met onze klanten. Door onze platte organisatie kunnen we snel inspelen op veranderende omstandigheden. Wij zijn een partner in projecten met een ervaren en robuuste organisatie.

Kraanbedrijf Nederhoff is een gezond bedrijf. Wij investeren in nieuw materieel waarmee we onze hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen blijven waarmaken.

Met onze medewerkers, ons materieel en onze organisatie maken wij elk werk tot een succes.

Eerste hybride mobiele hijskraan ter wereld: de Spierings SK487-AT3 City Boy

Duurzaamheid

Als familiebedrijf vinden we het niet alleen belangrijk om het bedrijf door te kunnen geven aan de volgende generatie maar we willen ook onze aarde door kunnen geven aan de volgende generatie.

Bij investeringen in nieuw materieel vormt duurzaamheid daarom een belangrijk criterium. Dit betekent dat we investeren in de hoogste emissienormen, hybride technologieën, en comfort voor ons personeel. We waren dan ook bijzonder trots dat we in 2019 de primeur hadden met de allereerste hybride mobiele torenkraan ter wereld: de Spierings ‘City Boy’.

Met zwaar materieel ontkomen we (nog) niet aan het verbruik van conventionele brandstoffen, maar waar mogelijk gaan we voor de meest duurzame opties. Zo gebruiken al onze machines ten minste 20% HVO brandstof en beperken we onnodige kilometers door deelname aan Kraanverhuur Nederland. Ook bouwen we waar mogelijk nieuwe, duurzamere motoren in, waarmee we de levensduur van ons materieel verlengen.

Verder snappen we ook dat alle kleine beetjes helpen; daarom hebben we zonnepanelen op onze daken geïnstalleerd, beperken we het gebruik van wegwerpartikelen, wijzen we elkaar op duurzaam gedrag, investeren in we in duurzame inzetbaarheid van ons personeel, en zijn we altijd op zoek naar verdere verduurzaming.

  De Kracht van Veelzijdigheid

nederhoff 100 tons rupsvakwerkkraan stage v
088 565 5555