Drie ballastcombinaties

Overzicht diensten & materieel

Sinds onze oprichting in 1949 hebben we ons dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Hierdoor kunnen we onze klanten een compleet pakket aanbieden bestaande uit onder andere:

Bij al onze werkzaamheden kan ons projectenbureau u adviseren, ontheffingen en vergunningen verzorgen, en complete projecten voor u uitvoeren. In aanvulling op onze eigen diensten kan ons projectenbureau u adviseren over watertransport, internationaal transport, en montagewerkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u regelen.

Hieronder kun u meer lezen over onze diensten:

P1000575 scaled
mrt april foto retouche IMG 6386 fin

Hijskranen & verreikers

Onze Kracht van Veelzijdigheid is goed terug te zien in ons assortiment van hijskranen en verreikers. Van compactkranen die door een deuropening passen tot mobiele telescoopkranen die complete schepen kunnen hijsen, wij hebben de juiste machine voor uw werk. Onze projectleiders adviseren u graag over wat de beste oplossing voor u project is.

Als u een hijskraan of verreiker huurt bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening. Al onze hijskranen en verreikers worden bemand door ons eigen deskundige personeel. Ook beschikken wij over een breed assortiment aan hulpmiddelen.

Benieuwd geworden welke hijskraan of verreiker het beste is voor uw project? Klik dan hier:

Machineverhuizingen

Het (ver)plaatsen van industriële machines, het (de)monteren van productielijnen en het verplaatsen van andere zware objecten in beperkte ruimte. Allemaal vereisen ze een nauwkeurige voorbereiding, gespecialiseerd materieel en een deskundige uitvoering. Onze afdeling machineverhuizingen kan dit voor u uitvoeren.

Wij kunnen uw machines uiterst zorgvuldig en nauwkeurig op de gewenste positie plaatsen. Onze medewerkers zijn flexibel, bezitten improvisatievermogen, zijn bereid om in uw team mee te werken en denken met u mee over de best mogelijke oplossingen. En waar nodig combineren we machineverhuizingen met een andere discipline zoals een hijskraan of transportoplossing.

Wij gaan graag met u in gesprek om een oplossing voor uw project verder uit te werken.

IMG 6522
nederhoff tank rijden platformwagen 2021 1 scaled e1638286215531

Transport & rijplaten

Bij hijs- of hefwerk, of machineverhuizing komt vaak ook transport kijken. Eenvoudig of zeer complex, wij kunnen dit voor u oplossen. Wij hebben een grote diversiteit aan transportmaterieel, zoals bakwagens, opleggers, en semidiepladers. Voor hele zware transporten beschikken wij over platformwagens met laadvermogens van meer dan 600 ton.

Exceptioneel transport vergt vaak enige voorbereiding. Met bovenmaatse ladingen is het belangrijk de route goed te kennen. Wij helpen u graag met uw route-survey en kunnen ook de ontheffing en of vergunning voor u regelen.

Ook hier geldt dat al ons transportmaterieel door ons eigen vakkundige personeel bestuurd wordt.

Projectenbureau

Ieder project, groot of klein, brengt een bepaalde complexiteit met zich mee. Regelgeving, beperkingen in de locatie en tal van andere factoren kunnen ervoor zorgen dat een ogenschijnlijk simpel project zeer complex wordt.

Of het nou gaat om het verrijden van een scheepscasco, het plaatsen van een brug, of het plaatsen van een dakkapel in een krappe doorgaande straat, wij ondersteunen u graag. Onze projectleiders zijn thuis in deze materie en staan u graag bij met raad en daad.

Waar nodig verstrekken onze projectleiders een hijsplan, taakrisico-analyse of andere vorm van werkplan zodat u altijd weet welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren.

nederhoff projectenbureau

Het dienstenpakket van Kraanbedrijf Nederhoff

Zoals in onze historie is te zien, begon Kraanbedrijf Nederhoff met een kraan van eigen ontwerp. In eerste instantie werd deze kraan voor graafwerkzaamheden gebruikt maar al na een aantal jaar werden kranen meer ingezet voor hijswerkzaamheden. Al snel werden er meer hijskranen gekocht en tot op de dag van vandaag zijn hijswerkzaamheden de kernactiviteit van Kraanbedrijf Nederhoff.

Met de komst van rupskranen én de vraag vanuit klanten werd er ook al snel uitgebreid met diverse transportmiddelen en rijplaten. Naast het transport van onze eigen kranen, hulpmaterieel, rijplaten en ballast werden deze ook ingezet voor het transport van derden. Dat doen wij nog steeds, vaak in combinatie met hijswerkzaamheden met onze eigen kranen en/of onze machineverhuizers.

Met onze hijskranen en transportmiddelen krijgen wij veel van de objecten van onze klanten op de juiste plek. Maar steeds vaker is de juiste plek moeilijk te bereiken. Bijvoorbeeld in een fabriekshal, in een monumentaal pand, of ergens waar gewichtsbeperkingen gelden. Met onze machineverhuizers hebben wij ook voor deze complexere projecten een oplossing. Met diverse hulpmiddelen en gereedschap kunnen zij objecten verwijderen of plaatsen. Waar nodig combineren we dit uiteraard met onze andere disciplines.

De vragen van onze (potentiële) klanten zijn steeds veelomvattender geworden. Naast het verzorgen van (een combinatie van) hijskranen, transport, rijplaten en machineverhuizingen verzorgen wij ook opstel- en hijsplannen, de aanvraag van vergunningen en ontheffingen, watertransporten, en allerlei andere diensten. Vandaar het ontstaan van ons Projectenbureau, zij kunnen dit alles verzorgen én zorgen voor afstemming met alle relevante partijen.


088 565 5555