Open dag 2024

Krans 75 jaar

Op woensdag 1 mei 2024 bestaat Kraanbedrijf Nederhoff 75 jaar! Dit jubileum willen we graag met u vieren tijdens onze open dag. U bent op zaterdag 1 juni 2024 van harte welkom tussen 11:00 en 15:00 uur aan de Burgemeester van Reenensingel 121 te Gouda. Er is genoeg te zien voor jong en oud, en wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers, zouden wij het zeer op prijs stellen als u zich vóór 15 mei 2024 zou willen aanmelden via het onderstaande formulier. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kunt u zich eenvoudig afmelden via de bevestigingsmail die u na aanmelding ontvangt.

Aanmeldformulier open dag 2024

Wij gebruiken de verstrekte gegevens enkel om een schatting te maken van het aantal bezoekers en om indien nodig contact met u op te nemen in verband met eventuele wijzigingen rondom de open dag. Na afloop van de open dag zullen wij uw gegevens verwijderen.

Open Dag 2024

Vergeet niet om de datum alvast in uw agenda te noteren!

Vragen? Neem contact met ons op via kantoor@nederhoff.nl.

Tijdens dit evenement worden foto’s en videobeelden gemaakt die mogelijk worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit kenbaar maken aan de fotograaf.

Route

U kunt zich melden bij de ingang van ons kantoor aan de Burgemeester van Reenensingel 121 te Gouda.

  • Fiets: Voor de deur hebben we genoeg plek voor uw (bak)fiets.
  • Openbaar vervoer: vanaf Station Gouda gaat er iedere 30 minuten een bus (lijn 175) naar de bushalte voor de deur (bushalte Tielweg).
  • Auto: Navigeer naar de Tielweg, vanaf daar staat aangegeven waar u kunt parkeren.

Kraanbedrijf Nederhoff van 1 mei 1949 tot nu

Op 1 mei 1949 startte C. Nederhoff sr. met het verhuren van een deels zelfgemaakte kraan op een oude dumptruck. Dit was de start van Kraanbedrijf Nederhoff. Nu, 75 jaar later, kunnen we terugkijken op een rijke historie. Op 1 juni blikken we graag met u terug op onze historie. Een korte samenvatting kunt u hier vinden.

088 565 5555