Junior Projectleider (concept)

Voor onze vestiging in Vianen zijn wij op zoek naar een Junior Projectleider. Als Junior Projectleider bij Kraanbedrijf Nederhoff assisteer je onze ervaren Projectleiders met de uitwerking én uitvoering van (complexe) projecten. Deze projecten voeren we uit met (een combinatie van) onze hijskranen, machineverhuizers, en (exceptioneel) transportmiddelen. Waar nodig verzorgen we ook de benodigde ontheffingen, vergunningen, en andere disciplines zoals drijven bokken en bijzonder gereedschap. Onze projecten vinden plaats in allerlei industrieën; van de woning- en utiliteitsbouw tot in de maritieme sector, en van de chemie tot in de installatietechniek.

Als Junior Projectleider bouw je algemene kennis op van hijskranen en transportmiddelen en specifieke kennis van onze machines. Je leert werken met software zoals AutoCAD om de projecten voor te bereiden. Ook zorg je dat je op de hoogte bent van de geldende wet- en regelgeving. Verder zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt.

Daarnaast help je met het onderhouden van bestaande contacten en neem je contact op met nieuwe opdrachtgevers. Op deze manier bouw je je eigen netwerk op in de sector. Ook breng je offertes uit en bereken je prijzen voor projecten. Je werkt in de regio rond onze vestiging in Vianen maar je komt ook met enige regelmaat in de rest van Nederland. Het werk van een Junior Projectleider is veelzijdig, uitdagend, en technisch én commercieel interessant.

Werken bij Kraanbedrijf Nederhoff

Kraanbedrijf Nederhoff is een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in verticaal transport, machineverhuizingen en exceptioneel transport. Vanuit onze vestigingen in Gouda, Vianen en Rotterdam verhuren wij hijskranen van 4 t/m 700 ton en voeren we transporten uit met gewichten tot 500 ton. Ook de uitvoering van complete hijs-, verhuis- en transportprojecten behoort tot onze werkzaamheden. Als familiebedrijf staan wij voor de kracht van veelzijdigheid; met inventieve medewerkers, hoogwaardig materieel en een brede visie gaan wij de meest complexe logistieke uitdagingen aan.

Wat wij bieden

Wat jij biedt

Locatie: Vianen

Dienstverband: Voltijd

Sollicitatie naar: sjoerd@nederhoff.nl

088 565 5555