Drie ballastcombinaties

Overzicht diensten & materieel

Sinds onze oprichting in 1949 hebben we ons dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Hierdoor kunnen we onze klanten een compleet pakket aanbieden bestaande uit onder andere:

Bij al onze werkzaamheden kan ons projectenbureau u adviseren, ontheffingen en vergunningen verzorgen, en complete projecten voor u uitvoeren. Hieronder kun u meer lezen over onze diensten:

P1000575 scaled
mrt april foto retouche IMG 6386 fin

Hijskranen & verreikers

Onze Kracht van Veelzijdigheid is goed terug te zien in ons assortiment van hijskranen en verreikers. Van compactkranen die door een deuropening passen tot mobiele telescoopkranen die complete schepen kunnen hijsen, wij hebben de juiste machine voor uw werk. Onze projectleiders adviseren u graag over wat de beste oplossing voor u project is.

Als u een hijskraan of verreiker huurt bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening. Al onze hijskranen en verreikers worden bemand door ons eigen deskundige personeel. Ook beschikken wij over een breed assortiment aan hulpmiddelen.

Benieuwd geworden welke hijskraan of verreiker het beste is voor uw project? Klik dan hier:

Machineverhuizingen

Het (ver)plaatsen van industriële machines, het (de)monteren van productielijnen en het verplaatsen van andere zware objecten in beperkte ruimte. Allemaal vereisen ze een nauwkeurige voorbereiding, gespecialiseerd materieel en een deskundige uitvoering. Onze afdeling machineverhuizingen kan dit voor u uitvoeren.

Wij kunnen uw machines uiterst zorgvuldig en nauwkeurig op de gewenste positie plaatsen. Onze medewerkers zijn flexibel, bezitten improvisatievermogen, zijn bereid om in uw team mee te werken en denken met u mee over de best mogelijke oplossingen. En waar nodig combineren we machineverhuizingen met een andere discipline zoals een hijskraan of transportoplossing.

Wij gaan graag met u in gesprek om een oplossing voor uw project verder uit te werken.

IMG 6522
nederhoff tank rijden platformwagen 2021 1 scaled e1638286215531

Transport & rijplaten

Bij hijs- of hefwerk, of machineverhuizing komt vaak ook transport kijken. Eenvoudig of zeer complex, wij kunnen dit voor u oplossen. Wij hebben een grote diversiteit aan transportmaterieel, zoals bakwagens, opleggers, en semidiepladers. Voor hele zware transporten beschikken wij over platformwagens met laadvermogens van meer dan 500 ton.

Exceptioneel transport vergt vaak enige voorbereiding. Wij helpen u graag met uw route-survey en kunnen ook de ontheffing en of vergunning voor u regelen.

Ook hier geldt dat al ons transportmaterieel door ons eigen vakkundige personeel bestuurd wordt.  

Projectenbureau

Ieder project, groot of klein, brengt een bepaalde complexiteit met zich mee. Regelgeving, beperkingen in de locatie en tal van andere factoren kunnen ervoor zorgen dat een ogenschijnlijk simpel project zeer complex wordt.

Of het nou gaat om het verrijden van een scheepscasco, het plaatsen van een brug, of het plaatsen van een dakkapel in een krappe doorgaande straat, wij ondersteunen u graag. Onze projectleiders zijn thuis in deze materie en staan u graag bij met raad en daad.

Waar nodig verstrekken onze projectleiders een hijsplan, taakrisico-analyse of andere vorm van werkplan zodat u altijd weet welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren.

nederhoff projectenbureau
088 565 5555